Print | Tilbage

LA Travel

Bestil Arsenal billetter gennem LA Travel.

Arsenal Denmark har adgang til et stort antal billetter til alle Arsenals hjemmekampe, og disse billetter sælges i løs vægt til medlemmer af fanklubben, som det beskrives andetsteds på denne hjemmeside.

Nogle gange i løbet af sæsonen arrangerer Arsenal Denmark klubture til London for fanklubbens medlemmer, men udbuddet kan ikke dække efterspørgslen, så derfor har foreningen indgået et stærkt samarbejde med LA Travel, hvor vi kan tilbyde pakkerejser til mange af Arsenals hjemmekampe i London.

LA Travel er et velrenommeret skandinavisk rejsebureau, som har lignende samarbejder med andre danske fanklubber. Desuden er rejsebureauet også officiel partner med det danske fodboldlandshold.

Pakkerejserne til London købes gennem LA Travel, hvilket dermed sikrer dig fuld sikkerhed for rejsen. Når du handler med LA Travel via nedenstående oversigt, støtter du Arsenal Denmark, idet fanklubben får kommission af rejsebureauets omsætning til medlemmerne.

Alle vores rejsepakker inkluderer:

  • Hotel inklusiv morgenmad
  • Kampbillet til valgte kampe
  • Flybillet
  • Skatter og afgifter

I alle vores rejsepakker indgår officiel kampbillet til den ønskede Arsenal-kamp. Billetten er en såkaldt Club Level billet, som giver adgang til en ubetinget førsteklasses plads på stadion - lige uden for logeboksene med garanteret frit udsyn. Der er egen reception og indgang, gratis kampprogram, gratis drikkevarer i pausen (kaffe, øl, vand eller vin) og ekstra benplads.LeoVegas
Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser