Print | Tilbage

Optakt: Paris SG - Arsenal

Af Pelle Kirchner 27-07-2018 - kl. 14:20

Der venter ganske kompetent modstand fra de franske mestre, når The Gunners i morgen tager hul på deres tredje officielle træningskamp inden sæsonåbneren mod Manchester City den 12.august.

Arsenal tager hul på et nyt kapitel i deres lange og stolte historie. Sidste sæson måtte de nemlig vinke farvel til Arsene Wenger efter mere end 22 år i klubben. Nu er den tidligere PSG-træner, Unai Emery blevet præsenteret som ny cheftræner i hovedstadsklubben, og han har allerede hentet et par forstærkninger til klubben. I starten af juni hentede han den schweiziske højre back, Stephen Lichtsteiner i Juventus på en fri transfer. Den efterhånden aldrende schweizer er syvdobbelt italiensk mester med Juventus, og kan altså tilføje både rutine samt vindermentalitet til holdet. En måned senere hentede man den græske forsvarsklippe Sokratis Papastathopoulos fra Dortmund for 134 millioner kroner. Grækeren er tiltænkt en plads i det centrale forsvar hos Arsenal og har en fælles fortid med både Henrikh Mkhitaryan og Pierre-Emerick Aubameyang i Dortmund. Umiddelbart efter købet af Sokratis hentede man den tyske keeper Bernd Leno i Bayer Leverkusen for cirka 200 millioner kroner. Leno blev lige akkurat ikke udtaget til den tyske VM-trup, men står alligevel noteret for 6 landskampe for Tysklands A-landshold. Modsat Leno, så var Arsenals næste køb, Lucas Torreira udtaget i den uruguayanske VM-trup. Torreira spiller central midtbane og har fortid i Sampdoria, hvor det blev til 74 kampe. Den nyeste tilgang er af en noget mere ukendt kaliber, men har ikke desto mindre en fortid hos morgendagens modstander. Der er nemlig tale om den blot 19-årige Matteo Guendouzi som blev hentet i franske FC Lorient for cirka 67 millioner kroner. Om Unai Emery er færdig på transfermarkedet er ganske uvist, men sikkert er det, at det bliver spændende at følge de nye sommerindkøb til næste sæson.

Emery fik da også en drømmestart i spidsen for The Gunners, da de knuste Boreham Wood med cifrene 8-0 i en kamp hvor Pierre-Emerick Aubameyang imponerede ham med et hattrick. Derefter vandt man eftersigende 9-0 mod Crawley Town i en uofficiel træningskamp som blev afviklet bag lukkede døre. For ganske nyligt spillede man 1-1 mod Atletico Madrid i en træningsturnering i Singapore, men måtte se sig slået fra 11-meterpletten i straffesparkskonkurrencen.

Paris Saint Germain måtte tage afsked med den nuværende Arsenal-træner, Unai Emery men hentede i stedet tyske Thomas Tuchel i Dortmund. Tuchel har modsat Unai Emery ikke fået den ønskede start i sin nye klub, og der er for alvor grund til bekymring i den franske hovedstad. Det startede med en smal pligtsejr på 1-0 mod Sainte-Genevieve fra den fjerdebedste franske række. Dernæst tabte man ganske skuffende med 4-2 til Chambly fra tredjebedste række i Frankrig, og umiddelbart efter tabte man 3-1 til Bayern München. Tuchel og co. kan dog trøste sig med at de har benyttet sig af et meget reservespækket mandskab i alle tre træningskampe, og det ser ud til at fortsætte sådan i morgen mod Arsenal.

Thomas Tuchel har ligesom Unai Emery været på rov i Juventus, hvor de har forstærket sig med den rutinerede Gianluigi Buffon, som kom til klubben på en fri transfer, men købet af den garvede italiener forbliver den hidtil eneste tilgang til truppen.

Skader

Arsenal: Laurent Koscielny (akillesseneskade)

Paris SG: Dani Alves (fodskade), Marco Veratti (forstrækning), Layvin Kurzawa (rygskade), Edinson Cavani (muskulære problemer)

Forventede startopstillinger

Arsenal:


Leno
Bellerin – Mustafi – Sokratis – Kolasinac
Ramsey – Guendouzi
Nelson – Smith Rowe - Aubameyang
Lacazette

Paris SG:

Buffon
Rimane – Mbe Soh – Nsoki
Georgren – Nkunku – Zagre – Rabiot
Weah – Fressange
Bernede

Seneste kampe

Arsenal:

U/T-V-V-T-V


26/7 Atletico Madrid 1-1 Arsenal (Atletico Madrid vinder på straffe)
14/7 Boreham Wood 0-8 Arsenal
13/5 Huddersfield 0-1 Arsenal
9/5 Leicester 3-1 Arsenal
6/5 Arsenal 5-0 Burnley

Paris SG:

T-T-V-U-T


21/7 Bayern München 3-1 PSG
15/7 PSG 2-4 Chambly
11/7 PSG 1-0 Sante-Genevieve
19/5 Caen 0-0 PSG
12/5 PSG 0-2 Rennes

Kampdetaljer:

Kampen bliver afviklet på nationale stadion i Singapore.
Træningsturneringen i Singapore hedder International Champions Cup.
Kampen vises på TV3 Sport klokken 13:30
Hvis du tror på en Arsenal-sejr giver Danske Spil pengene 1,85 gange igen

Gæt på kampen:

Kampen ender 2-2 og Arsenal vinder i straffesparkskonkurrence.

GOD KAMP! :-)

Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
27. september 2018 - kl. 20:00
Arsenal Denmark lancerer rødvin

15. september 2018 - kl. 19:56
GunAction 1 på vej

15. september 2018 - kl. 12:44
Arsenal Denmark Generalforsamling 2018

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
5. oktober 2018 - kl. 09:01
8 sejre i træk!

27. september 2018 - kl. 20:00
Arsenal Denmark lancerer rødvin

20. september 2018 - kl. 13:54
Optakt: Arsenal - Vorskla

LeoVegas
Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Afstemning

Hvem kunne du tænke dig som gæst til fanklubbens generalforsamling i 2018?
Sammy Nelson, Pat Rice eller én af de andre gamle legender
Emmanuel Eboué - han har brug for opmuntring
Ray Parlour - han har vundet mere end de fleste
David O'Leary - manden med flest Arsenal kampe
Perry Groves - han kan drikke hele fanklubben under bordet
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser