Print | Tilbage

VIP billetter

OPLEV EMIRATES STADIUM SOM VIP

Har du oplevet en Arsenal kamp live på Emirates Stadium?
Så ved du sikkert, at Emirates byder på komfort og tilskuerforhold, som du ikke finder andre steder i Europa.
Kan du forestille dig forholdene endnu bedre? Du tvivler, men det findes faktisk.
Du kan nemlig få lov til at opleve en Arsenal-kamp på Emirates Stadium som V.I.P.!

Arsenal Denmark råder over et antal VIP sæsonkort til Emirates Stadium, og billetterne sælges stykvis fra kamp til kamp.

En VIP-billet på Emirates giver dig en ubetinget førsteklasses plads på stadion - lige uden for logeboksene med garanteret frit udsyn. Fanklubben har sine pladser på Clock End - i svinget mod West Stand. Der er egen reception og indgang, gratis kampprogram, gratis drikkevarer i pausen (kaffe, øl, vand eller vin), ekstra benplads og mulighed for middag i tilstødende restaurant før/efter kampen mod ekstra betaling.

Der er masser af små caféer og barer, hvor man kan købe sin mad og sine drinks på dagen, men ønsker man bordbestilling og en menu i én af de mange fine restauranter, skal det bestilles hjemmefra.

Ordningen retter sig bl.a. mod virksomheder til kunde- eller medarbejderpleje, men sælges også til private personer uanset medlemskab af Arsenal Denmark eller ej. Brug f.eks. VIP billetterne, når tipsklubben skal ha´ fyret overskuddet af fra sidste sæson, eller når du skal gi´ sønnen en konfirmationsgave, han aldrig vil glemme.

Du kan købe VIP billetter til alle Arsenals hjemmekampe - uanset turnering. Prisen er 1.250 kr. pr. billet til de fleste kampe. Dog sælges VIP-billetterne med rabat til visse Cup kampe, mens de til Kategori A kampene mod Chelsea, Manchester United, Manchester City, Liverpool og Tottenham er dyrere. Til visse kampe ydes rabat på VIP billetterne til medlemmer af Arsenal Denmark, og dermed kan billetterne anvendes som et alternativ til fanklubbens almindelige billetter, hvis disse er udsolgt.

Fanklubbens VIP billetter erhvervet som Club Level sæsonkort, som i princippet burde betales for en hel sæson af gangen. Arsenal Denmark har dog en afdragsordning med Arsenal FC, og til tider anføres afdragets størrelse på billetten. Dette beløb har ingen sammenhæng med billettens pris, hvilket ofte misforstås.

Der er ingen dress code i VIP afsnittet, men det er ikke tilladt at ankomme i udeholdets trøjer.

Kameraer må gerne medbringes, så længe der ikke er tale om stort, avanceret professionelt udstyr i kufferter m.m.

VIP billetterne sælges ikke via vores normale billetsystem.
Du kan bestille hos Thomas Ballegaard på tb@arsenal.dk. Spørgsmål rettes samme sted.
Når billetterne er bestilt, fremsendes en bekræftelse med oplysninger om betalingsfrist og kontonummer. Desuden skal oplyses en postadresse, hvortil billetterne skal sendes.
Ca. 7-10 dage før kampen bliver billetterne fremsendt med posten.
LeoVegas
Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS




Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser